2013 m. lapkričio 2 d., šeštadienis

Atvirukas - žaisliukas eglutei

Dalyvauju V atvirukų maratone toliau, kurio tema "Nestandartinių formų atvirukas". Assol užrodė fantastišką Sineokos blogą, kuriame dar pateikta ir labai šaunių šablonų. Merginos, mačiau, jau labai fantaštiškai gražių pirštinyčių prikūrė pagal jos schemelę, ties kiekvienu darbeliu tikrai sąžiningai meditavau... Bet pati pirštinytės kažkaip visai nepanorau kurti, nes būčiau, dievaž, kažkurią turbūt kopijavus.. Tad susigundžiau atvirute - žaisliuku eglutei, kuris turi ir pakabinimą. Tad mielas linkėjimas švenčių metu galės tiesiog būti pagabintas ant eglutės.


P.S. Prašau nenusigąsti - mūsų namuose tikrai dar ne Kalėdos :) Bet vat turime antrame aukšte tokį vaikų kambarį, kurio dar nenaudojame pagal paskirtį, nes mažoji dar miega mūsų kambaryje, tad ten gyvena Kalėdos... ištisus metus :) Tiesiog turėdami didelę didelę eglutę jau kelinti metai pagailim ir nebesulankstom jos į dėžę, o imam ir pastatom tame kambaryje, į kurį kol kas retai beužeinam. Bet užtat vaikai bet kada gali aplankyti "Kalėdų šalį" - ištisus metus, jei tik turi noro :)

3 komentarai:

  1. Ispudingai grazus atvirukas! Sekmes konkurse!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dear Laura, it is so beautiful and bright and perfectly composed! I'd like you to take part in my challenge here http://sineokashome.blogspot.ru/2013/10/1.html
    Thank you!

    AtsakytiPanaikinti
  3. ryškus ir labai nuotaikingas atvirukas-kabukas ant eglutės. :)

    AtsakytiPanaikinti