2011 m. vasario 16 d., trečiadienis

ЛанСвіт "Лиловое настроение"

Štai ir dar vienas darbelis, taip sakant visai neplanuotas :pardon: Kai pamačiau šitą grožį, nebeišturėjau :%
ЛанСвіт "Лиловое настроение". Deja, kad ir kaip gaila, siuvinėta iš perrinktos schemutės, tad rezultatas truputį skiriasi nuo originalo. O, be to, net aptikau keletą klaidelių, tad kai ką teko ardyt, nes baisiai rėžė akį, o kai ką palikau.
Iš tiesų nors man ir mielas dizainiukas, bet jau bjaurus siuvinėt, kad jį kur bala :dash: Rinkausi rožinės spalvos 28 ct ewą, 16 DMC spalvų, 6 blendingo spalvos, 3 DMC metalikai :bloga:, keli 4 spalvų karoliukai, sagutė - drugelis (dėl jos neapsisprendžiu, ar siūt ją, ar ne...). Ne veltui originale rašo, kad siuvinėjimo lygis - sudėtingas. Labai daug knebinėjimosi, šįkart man visai nesuprantama blendingo esmė - na kodėl pvz jei yra spalva 1 ir 3, negalima paimt tarpinės 2, o būtinai reikia maišyt 1ir3, nu vat pošlykštis šįkart blendingas buvo... :% Ir pats didžiausias šlykštalas - metalikas (gan nemažai juo teko pasiuvinėt, foto nelabai matyt dar baltu metaliku siuvinėti ploteliai), ypač BS darant.
Taigi, ketinau siūt savo mergytėm po pagalvėlę su šios dizainerės fėjukėm, nes dar kai bus geltonoji fėjutė, jos irgi norėsiu kitai savo pupai, bet kai tiek išvargt ją teko, dabar mąstau, gal dėžutes daryt būsimiem pirmiem papuošaliukam susidėt :hmm:, kad ne taip greit sutrintų.

3 komentarai: