2011 m. birželio 9 d., ketvirtadienis

Planai keičiasi

Mano planai ėmė staiga ir pasikeitė :% Bežiūrėdama į dėželę su fėja, skirtą savo dukrytei, vieną dieną nusprendžiau, kad ji prarado savo vaikiškumą ir vėjavaikiškumą, atsidūrusi toje kad ir labai gražioje, bet visgi ne vaikištai elegantiškoje skrynelėje. Tad skrynutė lieka man (jau žinau, kas iš jos, tiksliau, kas ant jos puikuosis :paslaptis: ), fėjukė tiesiog įrėminta, o dukrytėm nudekupažintos dvi dėželės su tomis pačiomis fėjomis :love:  Tai buvo man laimės, kai visai netikėtai atradau servetėlę su tomis fėjomis :tender: Nuo jos viskas ir prasidėjo "iš naujo".
Rodausi rezultatą - kuriuo negaliu atsižiūrėti :% - na rankose laikant, tai jos man milijoną kartų gražesnės, tokios saulėtos saulėtos... tokios linksmos linksmos... tokios vaikiškai nerūpestingos - kaip ir pati plazdenanti vaikystė...







Ir..........ta neklaužada fėja - bei dar kvepiantis dažais rėmas - mat čia neišturėjau neprikišusi savo nagų :D Kai rinkausi, rėmukas visai patiko - nieko įmantraus nenorėjau, kad neužgožtų tų dviejų mielų sutvėrimų, bet įrėminus jis man truputuką pasirodė per pilkas, tad... griebiau akrilinius dažus dekupažui ir tiesiog pirštu įtryniau į rėmuką šviesesnę spalvą. Rėmuko tekstūra gan dėkinga, tad labai gražiai man dabar ta spalva atrodo ir, regis, visuma tikrai labai dera.

4 komentarai:

  1. Staciai nerealu :))
    Ech, ir nepagailejo gi Dievas zmogui talento!

    AtsakytiPanaikinti
  2. labai mielos dezutes su fejom ,.. grazus uzbaigimas su nerinukais ir dezuciu vidus
    gero savaitgalio

    AtsakytiPanaikinti
  3. Красивые коробки получились! мне очень понравились.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Please an you tell me where I can get this chart it is so lovely and your sewing is beautiful.
    Thankyou Moreen

    AtsakytiPanaikinti