2011 m. kovo 25 d., penktadienis

Dvi mano mūzos

Ech... laikas bėga... Šiandien mažajai sesei jau 3 mėnesiai, o didžiajai sesei prieš savaitę sukako 3 metai. Kai glaudžiu prie savęs mažąją, kartais atrodo, kad vyresnėlė tokia maža net nebebuvo... :) Nors vis klausiu juokais mažės, kada gi tu užaugsi, bet dievuli dievuli... iš tikrųjų taip nesinori, kad kada nors baigtųsi tokios akimirkos, kai tavo kūdikis prisiglaudęs ir stebeilydamas tave akelėm godžiai geria pienelį, o pasisotinęs nusišypso ta kerinčia bedante šypsena... Tas pokštininkas laikas... Net nepajusiu, kaip tuoj jau vesiu mažąją darželin, vyresniąją mokyklon... Kai tuoj prašys ne lėlytę ar šokoladuką nupirkt, o reikės madingų džinsų, lūpdažio... :) Bet visgi, gyvenimas man turbūt negalėjo duot didesnės laimės, kaip mylintį vyrą ir tėvą bei dvi dukreles.



Tiesa, taip norisi pasidžiaugti - šiandien sulaukėm žinios, kad vakar vakare ir vyro sesuo pagimdė dvynukus - mergytę ir berniuką. Tiesiog žavumėlis!

5 komentarai:

  1. Kokia Tavo mažylė burbulė! :-) Tarp manųjų mūzų tai net dvylika metų skirtumas: viena bus abiturentė, kita pirmokė :-)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dėkui, mielosios. Tai jau tikrai mažoji tikra burbulytė, ypač kai lyginu su vyresniąja, nes ji visai coliukė buvo, gimė tik 2740 gr, tai tik apie metukus laiko "atsipenejo" :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. perskaičiau,apžiūrėjau ir pamaniau,kaip tai motiniška :) man tas pats,mano trečias,pagrandėlis, ir tas jau metiniukas,atrodo,kada gi tie didieji buvo tokie....norisi ir džiaugtis tuo kleckiuku ir laukiau,kada ūgtels,dabar pats tas :) linkiu gražuolytėms augto sveikoms,o mažutei-daug pieniuko :) mamytei kantrybės ir laiko rankdarbiams :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Oi kokios žavios damutės! Labai panašios. O pagal amžių man į marčias labai tinkamos :) Aukit visos laimingos. Juk ir vaikai tėvus augina...

    AtsakytiPanaikinti