2014 m. kovo 23 d., sekmadienis

II skrebukas - konkursėliui

Na ką, šiandien ir vėl ta "keista" diena, kai mano rankose nuotrauka ir... visa, kas po ranka - popieriaus atraižėlės, senokai draugių iškirstos raidelės, senas atvirlaiškis su kopomis, nėrinukų galiukai, net vandens buteliuko etiketė, užkliuvusi man už akių ant vaikų besinešiojamo buteliuko :) Vienintelis "elementas", kuriam prireikės "įdėti" darbo, tai žodžiui "pakeliui" - ir čia jokių išmaniųjų ir brangiųjų apartų neprireikė - kompiuteriu wordo lape atsispausdinau tiesiog juodam fone baltas raideles, jas iškirpau ir ant "pagalvėlių" priklijavau. Štai ir tiek.
Reziumė - antrasis skrebukas dar smagiau ir dar lengviau dėliojosi nei pirmasis, tad turiu vilties, jog tai man tikrai ima patikti :)
Tiesa, kol rašiau, visai pamiršau, kad gi skrebuką ėmiausi daryti scrapping.lt konkursui "Skrebiname lengvai", o dar už akių užkliuvo ArtUgolok pateikta skrebuko schemelė , tad viskas čia taip va ir gavosi :)


2 komentarai:

  1. Šauniai tu čia išmastei :) Labai nuotaikingas darbelis gavosi. Ir labai sveikinu, kad net dviejuose konkursuose dalyvauji, juk tai šitaip smagu! Didžiausios sėkmės :)

    AtsakytiPanaikinti