2013 m. spalio 8 d., antradienis

II etapas - žvilgančios ir žaižaruojančios Kalėdos

Turėjau šiandien laisvesnę dienelę, tad jau nuo pat ryto radusi naują atvirukų maratono temutę šiai savaitei, ir pasidarbavau. Iš pradžių gimė vienas atvirukas, po to antras, ir galot taip pat netikėtai ir trečias :)
Pirmąjį su vainikėliu seniai norėjau įgyvendinti, ar likau patenkinta įgyvendinta idėja, net nežinau...
Atrasis - žaižaruojantis it vartomas rankose veidrodėlis - man arčiausiai širdies. Nors dūsauju ir seilę varvinu kaskart, apžiūrinėdama merginų darbus, kuriuose gausi gausybė detalių, bet padūsauju ir vėl grįžtu jau prie savojo stiliaus - gana santūrių ir detalėmis neperkrautų atvirukų. Nors taip norėtųsi kažko gražaus gražaus...kaip pas kitas... :) bet neišeina... :)
Na ir galiausiai netikėtas trečiasis - užkliuvo lentynoje pergamentinis popierėlis, kuris vartant keitė spalvytę iš matinės baltos į žėrinčią melsvą, beveik neoninę. Tai dar ir čia pasikrapščiau :)
Viskas, galiu būti rami iki kito antradienio :)



6 komentarai:

  1. Puikūs tavieji :) O tas su vainikėliu, tai apskritai, įsimylėtinas ir labai šventinis :)

    Priešingai nei tu, aš noriu daryti su mažai detalių ir santūrius, bet nelabai išeina :) Na, puansetijos atvirukas jau kaip ir arti to idealo, bet... turbūt kad neįmanoma savęs perlaužti, todėl tuo pat metu dariau antrą su daug detalių :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man pats pačiausias - antrasis atvirukas. Tiesiog negaliu atsižiūrėti :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ziauriai patiko pirmasis! Toki gavus, labai apsidziaugciau:)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Labai šauniai darbuojiesi - nuostabus blogas ir nuostabūs atvirukai (aš berods pirmąkart pas tave svečiuose...:)

    AtsakytiPanaikinti
  5. O aš tai čia dažnas svečias :) Negaliu neįkišti nosies, nes žinau, kad kaskart rasiu ką nors nepakartojamai gražaus :)
    Nežinau. kodėl turi abejonių dėl pirmojo atviruko, nes man būtent jis ir yra gražiausias. Patinka tiek spalvos, tiek tas žvilgėjimas, tiek visos smulkiosios detalytės. Nemažai darbelio į jį įdėta, bet jis to vertas :) Antrajame labai gražiai snaigutė sudėliota. O trečiajame labai įdomiai tą užrašą įkomponavai. Idėja - verta pagyrų :)

    AtsakytiPanaikinti