2012 m. rugpjūčio 5 d., sekmadienis

Naujas užrašinės gyvenimas

Gal prieš gerą mėnesį, jei jau ne prieš du, gavau prašymą ir užrašinę: "Laura, turiu užrašinę, bet ji tokia negraži, negaliu į ją rašyti. Padarykite su ja ką nors". Ir turėjau tik vieną pageidavimą - kad būtų rudos spalvos viršelis.
Pradžioj daug mąsčiau apie patį viršelį - kokio principo jį daryti - ar formuoti panašų į buvusį, ar visgi daryti tradicinės užrašinės. Bet kai savo "lobių skrynioj" atradau rudą audinuką ir kartoninį rėmelį, klausimų nebekilo - tiesiog čia pritiko paprasti užrašinės viršeliai, kuriuos teko išpjauti iš storo kartono ir jau esamą užrašinę jais "aprengti". Kadangi apskritai naują viršelį užrašinei dariau pirmą sykį, daug teko vargti, kol atitaikiau nugarėlės storį tiesiog po milimetrą vis pjaustydama, klijuodama, vėl plėšdama viską lauk, per naują pjaudama ir vėl taikydama.
Užrašinės viduje man itin čia pasirodė tinkamas priešlapiams "Forget me not" kolekcijos popierius. Pirmame lapelyje iš jo dar suformavau kišenėlę kokiam užrašėliui užkišti. Ant viršelio visai gražiai, manau, nugulė ir medvilninė gelsva juostelė. O kraštukus visus apsiuvau rankelėm - pabijojau ištisos mašininės siūlės. Tai štai. Man visai patinka :)




1 komentaras:

  1. nereali užrašinė, tokia iš svajonių srities, šaunuolė nepaliauji stebinti savo gabumais

    AtsakytiPanaikinti