2012 m. birželio 30 d., šeštadienis

Et, gaila, kad saldainėlio įrašas keliauja žemyn, bet tikiuosi, kad kas norės, atras jį ;) O gyvenimas bėga toliau. Vis lekiu lekiu, darau tą, darau aną, o dar ir kitką norisi pakibint... Žodžiu, vakar pagavo vėl stiprus įkvėpimas popieriams, nors jau buvau susikoncentravusi prie savo tigro pabaigtuvių :)
Tad kibau - nevalia nugint mūzų :) Vakar pradėjau, šiandie baigiau - tris. Tik vienas man visai nepatiko, tad nerodysiu, kažką reiks taisyti...
Pirmas keistas man savo stiliumi pavyko, bet... man jis visai patinka... Hm, dabar kai įkėliau jau foto, žiūriu, kad būtų gražu čia paplėšyti kraštukai. Bet kad nesu dar to darius... Bet jau negaliu ramiai žiūrėt į jį, trūksta tų kraštukų, ir gana. Gal bandysiu ryt kažkaip viską atlipint ir ... O va antrojo spalvos tos alyvinės vaivorykštinės nu niekaip nepagaunu, net susnervijau :)



3 komentarai:

  1. Tai kad viskas ciki su ta vaivorykste ;-) bus dar kitokiu spalvu.
    saunuole nuostabus atvirukai

    AtsakytiPanaikinti
  2. :) gerai kad nesakai kas atvede tave iki popieriuku ;) ir nutrauke tigro pabaigtuves ....
    Labai laukiau visa diena, tavo muzos pasirodymo ;) Labai dailiai padirbejai, sakia noris plesyti :D zirkliu galiuku pabraukai ir nieko nuimti net nereikia. Bet siaip galetum ir kokius xxx pasiuvinet ;) juk nebandzius ;)
    O gelikes pati darei ? ;) na as vaivorykstes nematau :D bet svelni violetine skani visai ;)

    AtsakytiPanaikinti