2012 m. vasario 18 d., šeštadienis

Atvirukas konkursui







Bandau ir aš pirmąkart įkišti nosį į scrapping.lt atviruko konkursą, kurio pagrindinė sąlyga, kad atviruke būtų detalė iš veltinio. Hm, tik mano atviruke veltinio detalių.... 12... - lygiai tiek, kiek lapelių ant šakelių, kurias tiesiog išsikirpau.
Ir prisipažinsiu - labiausiai vargau su užrašu "Sveikiname". Raidelių antspauduko vis dar neturiu, nors kaip ir turiu, bet kažkaip labai labai jis lėtai keliauja iki Lietuvos, iškirstos raidelės, kurias kirtau ir iš juodos spalvos popieriuko, ir iš pilko veltinio, kažkaip "perriebiai" atrodė, spausdintuvas supykęs kažko ant mūsų šeimynos ir nei spausdina ką nors, nei per naują insiinstaliuoja....Tai puoliau vakar vakare į artimiausius prekybcentrius ieškoti tušo, kad.... prisiminusi kažkada studijuotą kaligrafijos kursą, ranka brūkštelčiau kelias raideles. Oi kaip nusivyliau - pasirodo, tušas šiais laikais gan retas daiktas. Taip jo ir neradau. Tik vienoj parduotuvėj aptikau juodo rašalo. Ir ką - deja, pasirodė, nors baltas popierius ir geras, specialiai atvirukams gaminti skirtas, ant jo tiesiog siaubingai lieja rašalą. Oi... tada dar pusė namų išknisau ieškodama studijų metų kaligrafijos kurso sąsiuvinio su šriftų pavyzdžiais - veltui. Naminukas matyt gerai paslėpė....  Ir... galiausiai išsitraukusi gelinį rašiklį... dievuliau kokia drebančia ranka sukeverzojau jau taip kaip išėjo viso labo 10 raidžių... Smulkmena, atrodo, o štai kokius žygius teko nuveikti, kad ją įgyvendinčiau :)

8 komentarai:

  1. Kokia puiki mintis!Labai graziai tie lapukai atrodo!Aciu,kad dalyvauji konkurse!Sekmes!

    AtsakytiPanaikinti
  2. LABA LABAI SMAGI LAPUKU SUSIUVIMO IDEJA - SEKMES KONKURSE!!!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kaip man gražu veltinio lapeliai, taip šildo :D Sėkmės konkurse!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Darbo daug, bet rezultatas nepaprastas!

    AtsakytiPanaikinti
  5. tikrai kad zygdarbis- nu bet koks mielas mielas ir akiai ir sirdziai.
    SEKMES !!!

    AtsakytiPanaikinti
  6. Koks įdomus sprendimas! Ir rankų darbo tikrai nemažai :) Sėkmės scrapping.lt konkurse ;)

    AtsakytiPanaikinti
  7. labai gražus atvirukas :) sėkmės konkurse :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Vat šito atviruko kažkaip ir nepagyriau, nors milijoną kartų gėrėjausi! Jau koks jis man nuostabus - toks toks... Švelnutis, mielas, traukiantis akį :) Nepaprastas paprastumu!

    AtsakytiPanaikinti