2011 m. gruodžio 9 d., penktadienis

Rėmelis nuotraukai ir pinkeepas

Ech, praūžė nuvilnijo vakar mano gimtadienis... Dovanų - nuo mielų mielųjų žmogučių - visas kaaaalnas... Jau vien ką reiškia dalyvauti Gimtadienių Siurprize - vien iš ten 7 dovanėlės - taip taip.. nerealu... Bet kol dar laukiu vienos iš užsienių kažkur priklydusios dovanėlės, kol kas dar visų nerodysiu, kai bus visos, tuomet.... Pakentėkit.
O kol kas.....
Taip pat tam pačiam gimtadienių siurprizui - nuostabiam žmogučiui - LuVitai - mano dovanėlė buvo tokia -
Rėmelis nuotraukai - Riolis dizainiukas, tik spalveles parinkinėjau pati, nes sužvejota schema dar buvo padori, bet raktas - visiškai ne nuo to dizaino pasirodė. Siuvinėjau ant juodos, berods 16ct Aidos (jau spėjau pamiršt :paslaptis: ), na o visa kita - išpjauti keli sluoksniai kartono ir aptraukti. Tik nugarėlei panaudojau kartoną nuo pirktinio rėmuko, mat niekaip kitaip neišmąsčiau, kaip protingai padaryti, kad ir gulsčiai, ir stačiai, na kaip pirktiniai kad būna, rėmukas stovėtų. O užsitvirtina nugarėlė šonuose įbedus smeigtukus, bet jau foto nebepadariau :% Ir pritvirtinta dekoratyvinė virvelė - kažkaip norėjosi dar geltono akcentuko :eek:





Ir dar - jos mylimų gėlelių puokštelė - FR daizainiuko fragmentas - pinkeep'as (smeigtukinė)

3 komentarai:

  1. Hei hei su nudundejusiu gimtadieniu :))) Ar zvakutes putei ??? :)
    Na,lieka tik baltai pavydet tokiu nepakartojaumu ranku darbo ir sirdies dovanu :)))) eh nors imk ir pradek kryzelio kelius eiti :))))))))))))))))
    Tavo dovanos nuostabios :))))
    Linkejimai Knopkiniukai

    AtsakytiPanaikinti
  2. Przepiękny pinkeep ;o) Świetny pomysł z tą koronką ;o)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nerealus ir rėmelis ir pinkeep'as. Idealus atlikimas.

    AtsakytiPanaikinti