2011 m. spalio 27 d., ketvirtadienis

Išsipildžiusi svajonė

Pagaliau- maža išsipildžiusi svajonė - geltonoji fėjutė arba ЛанСвiт "Солнечное настроение". Tą pat akimirką, kai tik atsirado schemutė, puoliau darbuotis. Šįkart susisukau tikrai sparčiai ir, tiesą sakant, jau nebebuvo taip sunku nei su metaliku, nei su ketvirtiniais kryžiukais, kaip kad buvo siuvinėjant alyvinę fėjukę. O siuvinėdama vis mąsčiau: "Ko aš, didelė teta, taip linkstų prie šitų fėjukių..." :blush2 Ir žinot, kokią išvadą padariau - na tiesiog jų tokie mieli veidukai... kaip mano dukriukų... dėl to negaliu atsispirti jų žavesiui :wwub
Siuvinėta ant 28ct rožinio ewo, 12 DMC spalvyčių, 3 blendingai, 2 DMC metalikai, kreinikas ir čekiškas metalikas. 3-jų spalvų blizgios "akutės", sagutė - drugelis. Rėmukas identiškas alyvinei fėjukei.

6 komentarai:

  1. o dievuleliau koks sis paveikslas mielas, parduodi ? :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Panašu, kad nuo tortukų greit pereisiu prie fėjų :))

    AtsakytiPanaikinti
  3. knopkiniukai, aš mieliau tau adatą į rankas įduočiau ir pamokyčiau pačią tokią meilybę susikurt. Šios konkrečiai tai neparduosiu - ji siuvinėta galvojant apie savo dukrytę. Bet gražiai paprašyti, kaip daro mano draugės, kad kažką identiško ar panašaus sukurčiau, visada galima... nemoku sakyti "ne"... :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. O angeliuku berniuku tokiu buna :) ? Nes jei dar ir berniuku buna tai tavajam NE- galas :))) kol mano visiem trim begiojantiem angeliukam issiuvinetum nors po viena :))))
    O jei rimtai, buk miela, parasyk kaip ir kiek ;)
    dekui

    AtsakytiPanaikinti
  5. Przepiękny haft ;o) uwielbiam serię tych dziewczynek ;o)

    AtsakytiPanaikinti