2013 m. spalio 20 d., sekmadienis

Imbieriniai atvirukai

Šiandien ir vakar kepiau... :) Imbierinius atvirukus :) Viskas prasidėjo nuo imbierinio žmogučio, kuris buvo sumanytas Assol atvirukų maratono III etapui, kol galiausiai net visi 5 gimė šia tematika, tik ne visuose yra šiai užduočiai reikalingi skiautiniai.
Kas buvo sunkiausia - prisiversti išsitraukti feną embosingui - jau kaip man nesiseka su juo draugauti, negaliu - niekad nesu patenkinta galutiniu rezultatu, visad man arba prikepa pribirusių aplink miltelių, arba per stora linija, arba trūkinėjanti, arba tiesiog negražiai atrodo. Bet gi reikėjo meduoliukam baltos glazūros... Jie, galima sakyti, visai nieko pavyko, o su užrašiukais, taip, kai kurie ir vėl ne visai nusisekę... Bet bent jau draugės patarta lapą tiesiog veltinuku patrinti, likau laaaabai patenkinta, kad nepribiro, kur nereikia, miltelių.
Beje, gal akylesni stebėtojai pastebės ir "miltuotų" detalių :))) Kai kur reljefo plokšteles tepiau baltu rašaliuku, tad atspaudus reljefą ant jų liko it tokios baltesnės "miltų" žymės :)






8 komentarai:

  1. gražiai ir gausiai padirbėjai ir pavadinimą tiksliai apibūdinai ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kokie "skanūs" atvirukai! Niekur dar nematyti ir tema išpildyta puikiausiai.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labai labai skanūs ir mieli atvirukai. Padirbėjai tobulai !

    AtsakytiPanaikinti
  4. labai labai laaaabai patiko :) super ideja ir igyvendinimas ;)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Super atvirukai! Labai patiko, reikes kada ideja pasiskolinti:)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Va šitus tavo tai visus susidėčiau ir niekam neduočiau - man be galo patiko.

    AtsakytiPanaikinti